Hint Yağı Nedir?

Hint Yağı Nedir?

Hint yağı en çok Afrika ve Hindistan’da kullanılan, içerisinde antioksidanlar barındıran ve iltihap karşıtı olması nedeniyle en tercih edilen yağdır. Hint bitkisinin tohumlarının ezilmesi sonucunda ortaya çıkan Hint yağı, keskin kokuya sahip ve sarı renktedir. Yağın sağlığa faydası olmasının en önemli nedeni ise içerisinde doymamış yağlar barındırmasıdır. Hint yağının kullanımı genelde güzellik ve Kozmetik alanıdır.…

Doğal Sabunlar Nedir, Faydaları Nelerdir?

Doğal Sabunlar Nedir, Faydaları Nelerdir?

Doğal sabunlar, cilde ve saça olan faydası saymakla bitmeyen, makyaj, kir ve diğer cilt üzerindeki kalıntıları temizleyen, saça parlaklık kazandıran, aynı zamanda zararsız temizlik sağlayan sabunlardır. Cildinizi kısa sürede canlandırır fakat uzun vadede ciltte kuruluk yapabilmektedir. Bu sebeple cildinize uygun üretilmiş sabunları kullanmakta fakda var. Hangi Doğal Sabunlar Neye Faydalıdır? Defne Sabunu Cildi onarır ve…